dating

Online Dating

Dating , 0 Reacties

De meeste online Amerikanen die zijn single en op zoek naar data hebben gebruikt het internet om hun romantische belangen en miljoenen meer Amerikanen ken mensen die hebben geprobeerd en slaagde er bij online dating na te streven.

In een nieuw onderzoek van het Pew Internet & amp; American Life Project, zijn er twee centrale bevindingen die illustreren hoe belangrijk het internet is geworden voor degenen die romantiek in 21 e eeuw Amerika: Ten eerste, een van de relatief kleine en actieve cohort van 10 miljoen internetgebruikers die zeggen ze zijn enkel en op zoek naar romantische partners, 74% zegt dat ze gebruik hebben gemaakt van internet op een of andere manier in hun romantische belangen te bevorderen. Ten tweede is er relatief breed publiek contact met de online dating wereld, omdat grote aantallen Amerikanen persoonlijk kennen anderen die hebben geprobeerd en slaagde er bij online dating. Zo’n 15% van de mensen in dit overzicht van het grote publiek & ndash; neerkomt op ongeveer 30 miljoen Amerikanen & ndash; zeggen dat ze iemand die al in een langdurige relatie of getrouwd iemand die ze online ontmoet weten. Twee keer zoveel ken iemand die tenminste heeft geploeterd in de online dating scene

  • 31% van de Amerikaanse volwassenen & mdash;. 63 miljoen mensen werken; zorg. Zeggen dat ze iemand die een dating website heeft gebruikt weet
  • 26% van de Amerikaanse volwassenen & mdash; 53 miljoen mensen & mdash; zeggen dat ze iemand die is gegaan op een datum met een persoon die ze ontmoet via een dating site weten
  • 15% van de Amerikaanse volwassenen & mdash;. 30 miljoen mensen & mdash ; zeggen dat ze iemand die al in een langdurige relatie of getrouwd iemand die hij of zij online ontmoet weet

Op hetzelfde moment, de meeste internet gebruikers geloven online dating is gevaarlijk. want het brengt persoonlijke informatie online en ze denken ook dat veel online daters liegen over hun huwelijkse staat.

De meeste internet-gebruikers (66%) het eens met de stelling dat online dating is een gevaarlijke activiteit, want het zet persoonlijke informatie op het internet. Ongeveer 25% zijn niet van mening online dating gevaarlijk. Vrouwelijke internetgebruikers, oudere gebruikers, en degenen die hebben een lagere niveaus van het inkomen of het onderwijs behoren tot de hoede van deze risico’s.

Degenen die daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt van de diensten zijn meer zelfvertrouwen; 43% denkt dat de activiteit gepaard gaat met risico’s, terwijl 52% niet de activiteit als gevaarlijk zien. In een aparte vraag, 6% van de online daters zeggen dat dating websites doen een & ldquo; uitstekende & rdquo; taak van de bescherming van mensen & rsquo; s persoonlijke gegevens, terwijl 32% zegt dat ze doen een & ldquo; goede & rdquo; job. Een andere 33% -tarief van de diensten als & ldquo; fair & rdquo; en 12% zegt dat de websites doe een & ldquo; slechte & rdquo; . werk van de bescherming van hun informatie

Daarnaast is 57% van de internetgebruikers het erover eens dat een heleboel mensen die gebruik maken van online dating liegen over hun huwelijkse staat; terwijl 18% niet mee eens, en 25% zegt dat ze het niet weten. Mensen met lagere niveaus van het inkomen of opleiding hebben meer kans dan de gemiddelde internetgebruiker te vermoeden dat mensen liegen.

Iets meer dan de helft (52%) van de online daters het erover eens dat er veel mensen zijn oneerlijk over getrouwd zijn, terwijl 32% niet mee eens, en 15% zegt dat ze niet & nbsp; kennen. De internetgebruikers die zijn single en op zoek naar data rapporteren vergelijkbare standpunten.

Terwijl sommige stigma over online dating blijft bestaan, de meeste internet-gebruikers het niet kunnen zien gewoon als een laatste redmiddel.

De meerderheid (61%) van de online volwassenen denk niet dat mensen die gebruik maken van online dating zijn & ldquo; wanhopige & rdquo.; Echter, 29% zijn van mening dat online daters zijn in Dire Straits dating. Internetgebruikers die zijn single en op zoek naar data hebben minder kans om deze negatieve visie te houden; slechts 20% het erover eens dat online daters zijn wanhopig.

Degenen die dat doen beschouwen online daters als wanhopige hebben de neiging om minder ervaring online te hebben en zeggen dat ze minder vertrouwen van mensen in het algemeen. En hoewel online mannen vaker dan vrouwen om online dating diensten te beschouwen als een goede manier om mensen te ontmoeten, ze zijn ook meer kans om online daters als een wanhopige groep te categoriseren.

Een op de tien internetgebruikers gebruikers zeggen dat ze persoonlijk gegaan naar dating websites.

Degenen die in de markt voor online dating services zijn een relatief specifieke groep. Kijkend naar de totale internetpopulatie, 11% van alle Amerikaanse-internet met behulp van volwassenen & mdash; ongeveer 16 miljoen mensen & mdash; zeggen dat ze naar een online dating website of een andere site waar ze mensen online kunnen ontmoeten zijn gegaan. We noemen ze online daters in dit rapport.

Onze enquête vindt ook dat, op het moment, 7% van de online volwassenen, of ongeveer 10 miljoen mensen, zeggen dat ze momenteel op zoek naar romantische partners. Binnen deze groep heeft 37% gegaan naar een dating website.

Online daters zijn hier gedefinieerd als internetgebruikers die aan een online dating website of een andere site waar ze mensen online kunnen ontmoeten zijn gegaan.

  • 43% van alle online daters, of bijna 7 miljoen volwassenen, zijn gegaan op de data met mensen die ze ontmoet via de sites en 17% van hen, bijna 3 miljoen volwassenen, zijn aangegaan langdurige relaties of getrouwd hun online dating partners.
  • 3% van de internetgebruikers die gehuwd zijn of in langdurige gepleegd relaties zeggen dat ze elkaar ontmoetten hun partners online. Dat staat ook voor ongeveer 3 miljoen mensen.

Een meerderheid van de online daters rapporteren goede ervaringen met de sites.

Van de 16 miljoen mensen die naar online dating sites zijn geweest, 52% zegt dat ze hadden meestal positieve ervaringen. Tegelijkertijd, een aanzienlijke segment 29%, is meestal negatieve ervaringen. Enkele bieden een gemengde reactie: slechts 7% zegt dat ze hadden zowel positieve als negatieve ervaringen. De overige 12% zegt dat ze niet weet of weigeren een reactie.

Toch is de algemene online publiek wordt gelijkmatig verdeeld over de verdiensten van online dating. Terwijl 44% het erover eens dat internet dating is een & ldquo; goede manier om mensen te ontmoeten, & rdquo; hetzelfde percentage niet eens is met deze stelling. Een aanzienlijk deel, 11%, zegt ze niet kennen. Online mannen (48%) hebben een grotere neiging om de voordelen van online dating te zien in vergelijking met online vrouwen (41%). En, in het algemeen, hoe jonger de gebruiker van internet, hoe groter de kans dat hij of zij is om de diensten positief waardeert.

Online daters geloven dating websites mensen helpen om een ​​betere match te vinden, omdat ze kunnen krijgen weten veel meer mensen.

De meeste online daters denken dat het gebruik van internet dating services helpt het openstellen van het speelveld. Volledig 64% het erover eens dat online dating helpt mensen vinden een betere match, omdat ze toegang hebben tot een grotere pool van potentiële data, terwijl slechts 31% het niet eens met deze beoordeling. Nog eens 6% zegt dat ze niet weet of online dating faciliteert betere verbindingen.

De algemene online publiek is minder zeker, maar over het algemeen positief over het idee dat online dating vergemakkelijkt een betere koppeling. Kijkend naar de totale bevolking van de internetgebruikers, 47% het erover eens dat online dating mensen in staat stelt om een ​​betere match te vinden, omdat de pool van potentiële partners groter is online. Nog eens 38% oneens en 15% zegt dat ze het niet weten.

Er zijn toepassingen van het internet dan dating websites die zich verweven in de wereld van de romantiek.

Dating websites zijn slechts een van de vele online mogelijkheden die kunnen leiden tot een romantische verbinding. Degenen die zichzelf omschrijven als enkele en op zoek naar een partner bestaan ​​uit een relatief klein segment van de online bevolking dat ongeveer 10 miljoen mensen in totaal. Zij maken gebruik van het internet, zowel als een routekaart voor de offline wereld en als een bestemming om mensen te ontmoeten door marshaling dingen zoals zoekmachines, e-mail en instant messaging om verbinding te maken met een romantische partner.

Sommige 74% van degenen die in dit cohort melden dat ze gebruik hebben gemaakt van het internet in ten minste één manier om te daten en romantiek te vergemakkelijken.

In onderstaande tabel staan ​​de verschillende dating-gerelateerde activiteiten opgenomen in onze enquête:

-daten-gerelateerde activiteiten online

 Samenvatting van de bevindingen

Pew Research Center’s Internet & American Life Project »Onderwerpen» Online Dating